top of page

BUTIKKENS POLITIK

Forsendelsespolitik

FORSENDELSESPOLITIK

Sektion til forsendelsespolitik. Dette er et godt sted at fortælle dine kunder om forsendelsesmetoder, forpakning og omkostning. Brug klart og tydeligt sprog og opbyg tillid, så dine kunder forbliver loyale.

Dette er andet afsnit i din sektion til forsendelsespolitik. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere. Det er nemt; klik på "Rediger tekst" eller dobbeltklik for at tilføje oplysninger om din politik og ændre skrifttypen. Dette er et godt sted at fortælle lidt om dig selv og lade dine brugere lære dig bedre at kende.

Returpolitik

RETURPOLITIK

Sektion til returpolitik. Dette er et godt sted at fortælle dine kunder om, hvad de skal gøre, hvis de har fortrudt deres køb, eller hvis de ikke er tilfredse med et produkt. At have en klart formuleret retur- eller byttepolitik er en god måde at opbygge tillid og forsikre dine kunder om, at de trygt kan handle hos dig.

Dette er andet afsnit i din retur- og byttepolitik. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere den. Det er nemt; klik på ”Rediger tekst” eller dobbeltklik for at tilføje oplysninger om din politik og ændre skrifttypen. Dette er et godt sted at fortælle lidt om dig selv og lade dine brugere lære dig bedre at kende.

Betalingsmtoder

BETALINGSMETODER

Kredit-/Debetkort
PAYPAL

Offline betalinger

FAQ'ER

FAQ'ER

 • Kan jeg indsætte et billede, en video eller gif i min FAQ?
  Ja. For at tilføje medier skal du følge disse trin: Gå til appens indstillinger Klik på Administrer FAQ'er Opret eller vælg det spørgsmål du ønsker at tilføje et medie til Når du redigerer dit svar skal du klikke på videoen, billedet eller GIF-ikonet Tilføj medier fra dit bibliotek og gem.
 • Hvordan tilføjer jeg et nyt spørgsmål og svar?
  For at tilføje en ny FAQ skal du følge disse trin: Klik på 'Administrer FAQ'er'-knappen Klik på 'Tilføj ny' på din hjemmesides oversigt og vælg derefter 'Spørgsmål & Svar'-muligheden Hvert nye spørgsmål og svar-afsnit skal tildeles en kategori Gem og publicer. Du kan altid redigere dine FAQ'er, ændre rækkefølgen og vælge andre kategorier.
 • Hvordan redigerer eller fjerner jeg en "FAQ"-titel?
  Du kan redigere titlen fra Indstillinger-fanen i appen. Hvis du ikke ønsker at vise titlen skal du blot deaktivere titlen under 'info der vises'.
 • Hvad er et FAQ-afsnit?
  Et FAQ-afsnit kan bruges til at give et hurtigt svar på typiske spørgsmål om din virksomhed såsom "Hvor sender du til?", "Hvad er dine åbningstider?", eller "Hvordan kan jeg booke en service?". FAQ'en er en god måde at hjælpe folk med at navigere på din hjemmeside og kan endda forbedre din hjemmesides SEO.
bottom of page